Om

Den förberedde överlever sägs det.

Om några år kommer inte sverige att vara sig likt.
Vi har stora förändringar framför oss. Större än de flesta tror.

Det här är min väg till förberedelse och insikt.

Sidan kommer att handla om risker och hot. Att bli och vara en Prepper!
Nu är jag ingen/ och tänker inte bli en prepper i egentlig meing. Jag har inget skyddsrum, inte mat för två år eller vapen för en halv bataljon.
Men att inte förbereda sig för saker som högst troligt kommer att inträffa är bara korkat!

Att sidan också behandlar politiska frågor är att jag anser att det största hotet mot Sverige idag och inom en överskådlig tid är dåliga politiker.
Dåliga politiker som hetsas och hotas av medias troll kan skapa den värsta situationen vi haft i sverige sedan andra världskriget.
Jag är inte höger eller vänster i egentlig mening och skulle kalla mig socialliberal om jag var tvungen att ha en politisk etikett.
Jag anser således att vi måste ta hand om dom svaga och utsatta. Samtidigt anser jag att alla vi människor är smarta nog att kunna ta beslut om vårat eget liv.

Jag är av princip liberal, men jag anser också att vi måste ta hand om dom svaga i samhället. Kanske är jag socialliberal?

Mina åsikter är att religion är en privatsak och inte ska ha något genomslag i samhället. Jag är också av den åsikten att alla människor har ett lika värde. Men om någon visar att den inte klarar av uppfylla den ömsesidiga respekt som krävs, har den personen förbrukat sitt människovärde.

Det finns bara val och konsekvenser!

Alla tankar är mina egna.

2 tankar på “Om”

  1. Så sant: Men att inte förbereda sig för saker som högst troligt kommer att inträffa är bara korkat!

    Jag gör det jag kan men inser att livet inte kommer att bli lätt när det inträffar. Det går an att bunkra och ha en sjuhelsikes framförhållning men sorry… det kommer inte att räcka. Jag har vatten, ved och hus men maten.. den tar slut och odla är inte aktuellt när jag bor som jag bor.

    Gillad av 1 person

    • Det gäller i första hand att bygga upp ett förråd som räcker tills den värsta chocken gått över. Kanske skapa kontakter som gör att du kan förflytta dig till några som odlar/ har möjlighet att odla mat.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s