Etiketter

,

Så var det dags igen. En jihadist kör denna gång en lastbil in i en stor folksamling och ett stort antal människor dör.
Det kommer inte att vara det sista attentatet av människor som honom, det är nästan alltid en han. Det är inte heller en början på en våg av attentat, det är bara en fortsättning.

Det är återigen en feg människa som utfört attentatet. En människa som ger sig på oskyldiga barn, män och kvinnor som inte har någon chans att fly eller försvara sig. En människa som har en vriden bild av både sig själv, sin religion och omvärlden. En människa som troligen matats med hat av en lika hatisk präst, eller imam i detta fall. En imam som är ännu fegare än gärningsmannen. En imam som själv inte vill offra sitt liv utan skickar mentalt efterblivna att utföra dåden.

Det är ett sådant samhälle vi fått och ett antal människor försvarar. Dom som försvarar extremisterna och terroristerna har även dom blod på sina händer. Men dom har troligen inte den intellektuella kapaciteten att förstå det.

Tyvärr är jag både rädd och övertygad om att terrorismen kommer att fortsätta och även drabba Sverige. Tiden och naiviteten spelar terroristerna i händerna. Snart på en gata nära dig!

Att erbjuda integration och även tvinga folk att integreras är ett måste i mina ögon. Vill man inte integreras har man inget här att göra. Då ska man återvända till det ställe man kom från.
Vissa grupper ser ner på svensk kultur och svenska värderingar. Men det dom inte fattar eller vill inse är att dom som flytt till Sverige flyr hit på grund av vår kultur och våra värderingar.
Schyffert, Erman,  Gardell, Eliasson mfl är imbecilla i sina försök att få några fler ”likes” på twitter, och motverkar sitt syfte om ett öppet samhälle. Det är i första hand människor som dessa som står med blod på sina händer i dag.