Etiketter

,

Rykten säger att rikspolischefen Dan Eliasson har ett nära samröre och är nära vän med Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson.

Beviset ska tydligen vara att Eliasson med vilje har gjort sig illa omtyckt på sina uppdrag som generaldirektör. Han ska dessutom ha misskött sina uppdrag så kraftigt att inte bara insatta, utan även allmänheten fullständigt tappat förtroendet för Dan Eliasson.

När han nu bevisat sin oduglighet och hans chefer inom regeringen inte gör något kommer utspelet från Eliasson.

-jag avgår om Jimmie Åkesson blir statsminister!

Opublicerade källor gör gällande att SD passerade 57% i och med det uttalandet. Skulle det bli val idag får alltså SD egen majoritet. Allt detta väl regisserat och genomfört av bland annat rikspolischefen Dan Eliasson.

Skämt åsido, Dan Eliasson har kört både migrationsverket och nu polisen i botten. Att han får sitta kvar är för mig en gåta. I och med uttalandet om att han avgår om Åkesson blir statsminister gör att jag funderar på om han i själva verket är den bästa kampanjgeneral SD någonsin har haft.

Att vara inkompetent har visat sig vara en förutsättning för att få jobb tilldelat inom politiken. Eliasson är tyvärr bara ett av många exempel.

Annonser