Etiketter

, ,

Jihadister i riksdagen har blivit kopplat till miljöpartiet, med all rätt efter diverse diktarkramare i form av Khan och Kaplan. Gustav Fridolin visade sig också vara en diktaturkramare, men inte på grund av religiösa åsikter. Troligen bara på grund av att han ville vara omtyckt och dessutom är ytterst okunnig om diktaturer, religion och allt annat.

Nu är det inte bara MP som har problem med religiösa extremister. Vänsterpartiet har minst lika stora problem med extremism inom partiet. Nu är i och för sig just vänsterpartiet ett parti som locker extrema böjelser av alla de slag vilket gör att även religiösa avarter välkomnas.

Det här var bilden som mötte folk på facebook när dom besökte vänsterpartiet på nationaldagen. Inte ett ord om att det var nationaldag, för övrigt.

vänstern nationaldag.PNG

Givetvis är detta med facebook bara en parantes och inget att bry sig om. Om det inte vore för att detta parti gör sitt bästa för att så split i det svenska samhället, det är inte bara accepterat utan även uppmuntrat att begå våldshandlingar inom partiet. Både mot myndighetspersoner, som polisen men även mot politiska motståndare. Ska man hårddra detta är det liktydigt med terrorism. Vilket i så fall kan förklara varför man också tar emot religiösa extremister och terrorister med öppna armar.

För inte så länge sedan bjöd vänsterpartiet in Gävle moskés imam Abo Raad till riksdagen för att representera muslimer och tillhörande imamer i Sverige. Detta enligt Gävle Dagblad som blivit mordhotade eftersom dom ifrågasatt Abo Raad.
Abo Raad är på många sätt kontroversiell eftersom han vill ha sharia-lagar i Sverige. Han har också uttalat sitt stöd för IS (Daesh) dessutom samlat in pengar till den nämnda terrororganisationen. Gävle moské har starka kopplingar till dom mer extrema avarterna av islam.

Nu verkar vänsterpartiet försöka ta ett visst avstånd från just Abo Raad, men det var inte okänt för dom vänsterpartister som bjöd in honom vem det i själva verket var. Det är en efterkonstruktion.

Vänsterpartiet har nog blivit det parti som kan göra mest skada för Sverige som nation, nu när miljöpartiet har blivit rätt så illa sargat. Vänsterpartiet består mer av folk som tror att dom gör världen en tjänst genom att skapa oro och uppmuntra till våldsamheter.
På det sättet är miljöpartister ofarligare eftersom dom mer är i form av naiva och korkade politiker.

Det gäller att hålla ögonen öppna på avarter inom politiken för dom kan skada mer än vad man kan tro. Dom största hoten mot fred och frihet i det här landet är just vänsterpartiet och miljöpartiet. I jämförelse med dessa är SD endast en lugn bris.