Etiketter

,

Man kan läsa i tidningen Mitt I, Sollentuna att ett stort antal sk resande från Irland slog sig ner på Bögs gård och härjade i tre dagar. Polisen hade inga resurser att sätta in för att avvisa dessa romer. Ja, det handlar om romer från Irland som reser runt i Sverige och utför olika dagsjobb. Ofta handlar det om att lägga om tak eller asfaltera en uppfart.
Problemet med dessa ”pavees” som dom själva kallar sig, är att deras metoder är allt annat än seriösa. Det händer att dom river upp asfalten på en infart för att tvinga ägaren att anlita dom för att återställa skadan.
Dom kräver under hot att få betalt för jobb som dom aldrig har utfört. Givetvis går det också en stöldvåg i deras spår.

Det bästa är att inte ha någonting att göra med dessa irländska arbetare att göra eftersom det nästan alltid blir en dyr upplevelse, både psykiskt och ekonomiskt.

Anledningen till att så många av dessa pavees nu mer finns i Sverige beror på att det svenska samhället och rättsväsendet inte agerar, detta enligt dom själva.
Dom kan bete sig som dom vill och det blir inga efterspel. I andra europeiska länder får dom tillgångar beslagtagna och hamnar i fängelse vid brott. I Sverige blir dom på sin höjd bortkörda och brottsoffren får ta på sig hela smällen.

Anlita inte dessa irländska arbetare! Ring polisen och anmäl dom, om dom tränger sig på, även om polisen är överbelastad med arbete är det faktiskt deras jobb. Detta oavsett vad rikspolischefen Dan Elisasson inbillar sig.

Annonser