Etiketter

,

Norsk media utmålar Sverige som ett skräckexempel på hur man har misslyckats med integrationen och fått radikaliserade förorter. Förorter som styrs av kriminella och religiösa extremister, ivrigt påhejade av kommunister och feminister (av någon outgrundlig anledning?)
Nu senast skulle NRK göra ett repotage i Rinkeby. Men trots att både polis och en Imam från en närliggande moské var närvarande fick teamet fly från maskerade och stenkastande ungdomar.

Polisen erkänner för NRK att dom tappat kontrollen över dom värsta NGZ (No Go Zonerna) som är 22 till antalet. Totalt ska det vara 55 områden som mer eller mindre styrs av kriminella.

D_J8iJeVjnFQ6MUo6eNIyAG4DKgaPcbdv2NoB7rYhT1A.jpg

Även Netavisen tar upp detta i sin upplaga. Så även Lokalkulturen.
Det är inget nytt att norrmännen är minst sagt förvånade över det elände deras grannland har lyckats skapa på helt egen hand.

aftonbladet-soedertalje-mKV69tavht.jpgexpressensoedertalje-fv_oHs2poM.jpg

978x.jpg

Norsk media är mycket kritisk till att svensk media helt förtiger vad som pågår. Dom säger att svenska journalister är fega och går maktens ärenden när dom håller tyst. Journalisters första uppgift är att granska makten, men i Sverige går man istället maktens ärenden och smutskastar alla som vågar protestera.

-Det er noe som ikke fungerer ordentlig i media for tiden. Det henger sammen med flyktningkrisen og det nye debattklimaet.

Skriver 

Men det är trots allt journalister som skrivit dessa artiklar i norska tidningar och håller dom samma kvalité som svenska journalister bör man ta allt som skrivits med en stor nypa salt!