Etiketter

, ,

Valberedningen inom MP har beslutat att Fridolin har fortsatt förtroende. Romson avgick däremot efter att ha pratat med valberedningen, vilket knappast någon har kunnat undgå.

Romson var förvisso ett stort sänke för hela partiet och lyckades inte komma med ett enda uttalande utan att göra bort sig, på gränsen till förtal många gånger. Jag är uppriktigt glad att hon försvunnit från rampljuset. Men Fridolin är den som både bjudit in och därefter försvarat islamister inom partiet, där Kaplan är det tydligaste exemplet.
Fridolin har inte heller lyckats bra som skolminister där han istället fått flera höga tjänstemän att säga upp sig i protest mot hans sätt att leda arbetet. Okunnig diktator är tydligen ett av hans epitet.

Valberedningen hade förtroende för Romson tills Kaplan visade sitt rätta ansikte som diktaturkramare och extremist. Som sagt, samme Kaplan som Fridolin fått in i regeringen och därefter försvarat. Så med miljöpartistisk logik sparkar man därför Romson och behåller Fridolin.
Tydligen är det genomgående att man har hål i huvudet om man är miljöpartist.

Sedan fortsätter miljöpartiet att snubbla på feminismen när dom nu försöker förklara varför Romson tvingats bort och inte Fridolin.

–Ur ett feministiskt perspektiv är det rätt att titta på individen, och inte på vad andra personer gjort.

Hur man tänkte här vet jag inte. Men en person ska rimligen bedömas på vad den gjort, inte på hudfärg eller kön.
Men miljöpartiet anser alltså att det en person gör eller säger är underordnat utseendet.

Jag hoppas verkligen att folk förstår detta när dom står med röstkortet i handen vid valurnan 2018!