Etiketter

Det här blir på sätt och vis en fortsättning på vad jag skrivit om miljöpartiet och deras islamistiska eskapader, senast idag skrev jag om problemet i Uppsala.

Den som prenumererar på SvD, kunde i helgen läsa en mycket intressant intervju på SvD ledarsida av Paulina Neuding, där Amir Rostami berättar om sambandet mellan kriminella gäng och terrorism.

Med sin breda kunskap, kunde han beskriva hur väletablerade kriminella gäng på sina håll inte längre ens behöver visa sina varumärken eller våldskapital – De är tillräckligt bekanta i samhället för att injaga ”respekt” ändå.

En trend som pågår i Europa och givetvis i Sverige är att jihadst-turister allt oftare kommer från olika gäng i de så kallade NO-Go områdena runt våra svenska storstäder. När återvändarna ”som Mona Sahlin kallar mördarna” återigen kommer hem återgår dom till den gängmiljö dom fostrats i.

Problemet sprider sig i samhället när dessa personer som är utan några moraliska skrupler faktiskt tar över hela stadsdelar. Dom hotar både politiker och lagens väktare för att på så sätt kunna fortsätta sina värv.
Det som sätter ännu fler käppar i hjulen för att bromsa utvecklingen är att politiker inom vissa partier, framförallt MP, men också inom vänstern och till viss del sossarna motarbetar polisen från att göra sitt jobb. Dom gör det antagligen för att få känna sig ”goda” när dom i själva verket jobbar åt brottslingar och mördare.

När dessa gäng med islam som påstådd ledstjärna sprider sig till mindre samhällen blir problemen ännu större eftersom det inte finns någon polis som kan bromsa gängspridningen och våldsspiralen.

Amir berättade även om orter som Södertälje och Botkyrka där gängen infiltrerat politiska partier och myndigheter. Det är inte utspritt ännu men det har blivit vanligare även på andra orter. Man har parasiterat på politiska och det legala systemen för att sko sig, samtidigt som man har haft samröre med kriminella, beskriver Amir.
Oftast har miljöpartiet eller vänsterpartiet varit ingångsporten till den politiska arenan.

I Södertälje och Botkyrka har det gått ganska långt. Amir menar att våra rättsvårdande institutioner generellt sett varit väldigt robusta och han har inte sett några tecken på infiltrering av polisen. Där finns en stark motståndskraft, eftersom det finns en god insikt om problematiken.

Problemet är alltså inte inom lagväsendet, utan i den ”naiva” politiska världen med miljöpartiet i spetsen.

Snart på en gata nära dig!