Etiketter

,

Hanif Bali (M) har många gånger blivit kallad husneger och andra tillmälen eftersom han varit kritisk mot att vissa grupper försvarat jihadister och islamister.
Hanif Bali har nu hittat fler islamister inom MP. Den här gången Mohamed Temsamari  som är miljöpartist i Uppsala. Något som SVT tog upp på sin nyhetssida.

Hanif Bali gick ut och ifrågasatte att MP hade fler skelett i garderoben som dom inte ville visa upp.

Miljöpartiet gick då ut med ett uttalande om Mohamed Temsamari (MP) och ger ett oreserverat stöd till honom på sin hemsida. De påstår att hans frivilliga praktik hos Muslimska Brödraskapet enbart var rent akademiskt.

Såhär beskriver han själv sin praktik:

”Jag hade som främsta uppgift att följa vad som skrevs om partiet i olika tankesmedjor och i västerländsk media. Jag lämnade dagligen in en rapport till deras mediaavdelning med mina resultat.”

Att han är ordförande för IFiS, som har starka kopplingar till Muslimska brödraskapet är tydligen en ren slump. Att han förekommer på fotografier med just Muslimska brödraskapets logotyp av R4BIA tecknet på demonstrationer har även det helt gått MP förbi, eller var även det ”akademiskt”?

MP drar islamofobikortet i sin kommentar och påstår att man måste ha rätt att vara muslim och aktiv i MP. Vad MP gör är att dra likamedtecken mellan muslim och anhängare till Muslimska brödraskapet. Muslimska brödraskapet som inte står alltför långt från IS/Daesh i sina åsikter och tankar om framtiden.

Man kan fråga sig om MP skulle ha problem med att deras politiker gör praktik hos en nazistisk organisation?
Vore det oproblematiskt för MP om en exempelvis företrädare som studerade statsvetenskap frivilligt sökte upp Svenskarnas parti och jobbade som omvärldsbevakare åt dem?

MP:s reservationslösa stöd till Temsamari är en skamfläck, förtroendet för MP:s ledning i frågor om jämställdhet, sekularism och liberaldemokratiska värden är helt uttömt. MP stödjer via sina politiker organisationer som vill ha dödsstraff för homosexuella, som vill tillåta att vuxna män gifter sig med småflickor och som vill att kvinnor ska betraktas som en ägodel.
MP har blivit det mest kvinnofientliga och diktaturkramande partiet i riksdagen.
Det känns onekligen udda för ett parti som alltid sagt sig vara feministiskt och liberalt.

Hanif Balis hemsida kan man hitta vad han tar upp som argument mot miljöpartiets försvar av Mohamed Temsamari.

Mohamed Temsamari gör Muslimska brödrasakapets hälsning, vilket dom flesta bör känna igen vid det här laget.

bild-1-jpg.jpg

bild-2-jpg.jpg

Tydligen var miljöpartiet med i första maj tåget i år!

13096348_10153967744445861_970222843723674795_n.jpg

Annonser