Etiketter

,

Att jag kallar miljöpartiet ett brunt parti har att göra med deras förkärlek för diktaturer. Allt fler lyfter fram att MP invaderats av islamister. Allt mer visar på att dessa människor har rätt.
En diktatur är en diktatur oavsett om den kallas kommunistisk, islamistisk eller fascistisk, därav ”MP dom bruna”.

Nu har miljöpartisten Kamal al-Rifai, ordförande i Syriska föreningen, och miljöpartistisk politiker i Burlöv, bjudit Salman al-Ouda till Malmö.
– Alla älskar honom, säger Kamal al-Rifai om Salman al-Ouda.
Nu är inte Salman al-Ouda vem som helst. Han var Usama bin Ladins inspirationskälla och mentor. Salman al-Ouda var en av dom mer hårdföra salafistiska revolutionärerna. Han förespråkar en sharialagstiftning av Saudiarabisk modell.
Ni vet där man stenar kvinnor till döds och hugger huvudet av oliktänkande. Där homosexuella inte har någon rätt att leva.

Hur miljöpartiet kan stå upp för åsikter där patriarkatet bestämmer, där kvinnor är en handelsvara och där homosexuella ska avrättas, har jag svårt att förstå. Men dom är inte helt ensamma. Både vänsterpartiet och feministiskt initiativ har liknande åsikter, men inte lika tydligt.

Miljöpartister har varit naiva på gränsen till korkade. Likaså dom som röstat på ett parti som så fullständigt saknat verklighetsförankring.
Tittar man på dom mer jihadistiska mokeérna i Sverige har dom uttalat sitt stöd för just MP.
Ett exempel är Gävle moskén som uppmanat sina medlemmar att rösta på MP. Det är också från den moskén medlemmar mordhotat journalister på Gefle Dagblad efter att dom granskat imamen där.
Imamen är Abo Raad som förespråkar en sharialagstiftning av Saudiarabisk modell, och vill ha MP vid makten.
Det är genomgående att islamister som vill ha sharialagstiftning och stödjer IS/ Daesh också vill ha MP vid makten.

Det har nu varit många avhopp av personer som försvarat islamister i MP. Jag är så konspiratorisk att jag tror att dessa personer försöker undvika att media granskar dom tydligare.
Det finns troligen högvis med skelett i deras garderober.
Men det kan också vara så att dom hellre hoppar av partiet än tar avstånd från fanatisk salafism. Dom visar därmed vad dom anser vara viktigast. MP verkar krylla av sådana här typer.
Återigen hoppas jag att MP åker ur riksdagen och att ett seriöst parti tar deras plats.