Etiketter

Veronica Palm har nu tagit in sig i organsisationen Rädda Branen. Palm har väl mest gjort sig känd för att kalla alla sina meningsmotståndare för rasist eller fascist, detta oavsett vad diskussionen har handlat om från början.

Rädda barnen påstår sig vara en politiskt och religiöst obunden organisation, men organisationen har mycket starka kopplingar till socialdemokraterna. Många, eller nästan alla inom rädda barnens styrelse har kopplingar till varandra. Både genom släktskap, men också genom sitt arbete inom socialdemokraterna.

Med den nya styrelsen som tillträtt har arvodena rusat i höjden enligt Expressen.

”När Veronica Palm väljs vill valberedningen att hon ska få ett arvode på 46 800 kronor i månaden, det vill säga 561 600 kronor per år. Därutöver ska Rädda Barnen göra ett påslag med en viss procent per år för pension som betalas som ett engångsbelopp årsvis i efterskott.”

Detta för ett deltidsjobb!

Veronica Palms företrädare och nuvarande ordförande Inger Ashing har rätt till ett arvode om 20 000 kronor i månaden. Ashing har dock beslutat att inte ta emot pengarna, hedervärt av Ashing.
Dock verkar Palm inte ha dom moraliska spärrarna.

Man skulle kunna tro att man kan motverka denna svågerpolitik och pengahunger som Palm visar upp genom att inte skänka något till Rädda Barnen, men vi betalar alla till organisationen och Palms lön via skattsedeln.
Som vanligt i vissa kretsar är statliga bidrag den rätta vägen till rikedom.

Dags att ge girigheten ett ansikte!

225px-Socialdemokrat.Veronica_Palm_1c301_5875.jpg

 

Annonser