Etiketter

Regeringen vill införa åldersbestämning av ensamkommande barn. Man väntar dock på att en utredning ska bli klar, detta enligt SvD.

Vi vet redan att fusket är mycket utbrett i dom länder där man börjat åldersbestämma barn, bla Norge och Danmark. Någonstans mellan 66-90% ljuger om sin ålder. I Sverige vet vi inte hur det ser ut eftersom vi inte infört åldersbestämning.

Nu blir det knappast så heller, i alla fall inte så länge MP finns kvar i regeringen. Med andra ord kommer det att begås fler våldtäkter mot riktiga barn av medelålders ”barn”.

Nedanstående är från Hanif Bali (M):

Carl-Erik Flodmark som är ensam utredare för Socialstyrelsens översyn av ålderskontroller är alltså aktiv Miljöpartist. Det känns ju… opartiskt.

Tex vägrar han i utredningen träffa Håkan Mörnstad, Sverige främsta expert i rättsondontologi och den enda svensken inbjuden till AGFAD (Europeiska expertgruppen inom forensisk åldersbestämmande)

Anti-åldersbestämningslobbyn med Henry Ascher i spetsen skriver i sina egna protokoll glädjen att Flodmark utsetts till utredare eftersom det ”underlättar” för dem. Ascher är förövrigt samma läkare som sålde in myten om ”apatiska flyktingbarn” sist, nu säljer han in myten att man inte kan fastställa ålder.

Det är en riggad utredning, med en riggad utredare – dess svar kommer vara lika riggad.

Mitt stora problem med att vuxna ljuger om sin ålder för att få stanna kommer sig av flera orsaker.

  • Dels begås det övergrepp mot riktiga barn av dessa medelålders pedofiler som fått en barnstatus.
  • Det kostar stora pengar som skulle kunna gå till annat. Ca 1 miljon kostar ett ensamkommande barn varje år. Vilket jag skrev om här.
  • Bland annat på grund av dessa vuxna ”barn” har den svenska regeringen nu dragit i handbromsen så att riktiga barn med riktig flyktingsstatus inte längre kan komma hit. Det är för jävligt!

För att visa hur det ser ut lägger jag upp ett foto från Sundsvalls Tidning där ett antal ensamkommande barn ska få lära sig att spela hockey.

980 (3).jpg

 Det är möjligt att min syn inte är så bra, men jag hittar inga barn på den här bilden. Däremot några ”barn” som lär ha passerat 40 år, kanske till och med 50år.
* man har i efterhand ändrat texten från barn till flyktingar, men i filmsnutten säger man fortfarande ensamkommande barn…
Annonser