Etiketter

, , ,

Om polisen arbetar med brott där förövare är av utländsk härkomst registreras brottet med kod 291. Detta gör att brotten är hemligstämplade.

Flera poliser talar om omfattande mörkläggning enligt DN (kors i taket DN!)

Polisen vägrar berätta hur stora resurser som går åt till att hantera flyktingvågen och den alltmer spända situationen på många asylboenden. Utredningar om våld, hot och andra brott kodas med siffran ”291” och hemlighålls för massmedia.

”Ingenting ska ut”, står det i ett internt direktiv som DN läst.

Nu läggs också åtalet mot sextrakasserande utländska män i Kalmar ner. Om detta har något att göra med polisens nya agenda låter jag vara osagt. Men det är en oerhört oroväckande trend som vi ser i samhället.

Man kommer inte heller att undersöka vad som förgick polisens mörkläggning av det sexuella våldet under festivalen We Are Sthlm. Vid den festivalen fick kvinnor och unga flickor löpa gatlopp mellan antastande flyktingar. En del flickor var så unga som 10 år.
Polisen körde därifrån mer än 200 män som sexuellt trakasserat kvinnor och små flickor, alla förövarna var av utländsk härkomst. Därav polisens tystnad, erkände dom själva.
Polisen sa att ”allt var lugnt”.

Den som officiellt tagit beslutet om att hemligstämpla detta material är kommissarie Håkan Nilsson vid polisens avdelning för krisberedskap.
Nu är det knappast hans eget beslut utan troligen kommer beslutet från Dan Eliasson som redan tidigare försökt mörka vissa uppgifter som skulle kunna gynna SD.

eliasson-dan-170px_1.jpgDan Eliasson Foto:försäkringskassan

Han har inte direkt gjort sig känd för att ge ett gott förtroende för dom myndigheter han har basat över. Tvärtom präglas hans tillvaro av jakt på illojala medarbetare. När folk inte tycker som Eliasson går han hårt åt dessa personer som i princip alltid sitter i beroendeställning till honom.
Han la locket på för missnöjet inom försäkringskassan och lyckades med konststycket att fullständigt radera försäkringskassans förtroende.

Det som nu håller på att hända är att brottslingar går fria om dom tillhör vissa grupper. Brottsoffren blir återigen offer tack vare polisens hantering av brotten.  Poliserna som faktiskt försöker göra sitt jobb får munkavel och törs inte ingripa när förövarna är flyktingar. Vittnen törs inte vittna när polisen inte ställer sig på vittnets sida.
Vi har en polismyndighet som fullständigt krackelerar tack vare mygel och häxjakt från polisledningen.

Det är bara en fråga om tid innan folk tar lagen i egna händer när polisen inte sköter sitt jobb. Tyvärr brukar en mobb inte vara en bra lösning för någon inblandad.

Jag avråder alla från att vara ensamma vid större tillställningar, i alla fall om man är kvinna och det finns många flyktingar där. Ska du som kvinna/ flicka ändå gå på en tillställning som inte är helt optimal. Gå alltid i grupp!
Ta med överfallslarm (det kostar inte många kronor). Ta också med överfallsspray, och var beredd att använda den.

Den finns att köpa på bland annat Bodyguard.

837_4.jpg