Etiketter

, ,

Idag fortsatte drevet mot Margot Wallström, det drev som socialdmokratiska aftonbladet startade på allvar när dom visade upp Wallströms hyreskontrakt med fackförbundet kommunal.

Jag är ingen stor beundrare av Margot Wallström, jag tycker att hon genom tiderna har gjort en medioker insats. Hon klarade sig inte heller bra när hon satt i Bryssel.
En kvinna med bra CV men urusla referenser sas det om henne. Hon har haft högt uppsatta tjänster men misslyckats i sitt jobb.

Om jag vore vänsterpartist skulle jag genast sagt att det berodde på att hon var kvinna, men det är inte så enkelt. Hon har haft ett dukat bord, men ändå inte lyckats.

Tillbaka till Aftonbladet, hur kommer det sig att den tidningen går till frontalangrepp på en socialdemokratisk utrikesminister. Det är en kvinna, hon är feminist och hon är antisemit. Allt det som aftonbladet högaktar!

Problemen med Wallström är många!
Hon presenterar sina egna tankar som regeringens förslag.
Hon har retat upp fler än 40 länder.
Hon pekar på Israel som skyldig oavsett vem som utför ett dåd. Hon lyckades med konststycket att anklaga Israel för vansinnesdåden i Paris. Det slutade med att hon har blivit portad från Israel.
Hon kan knappt åka till länder i mellanöstern eller nordafrika. Margot måste ha en annan minister med sig som öppnar dörrarna.

Johan Westerholm på ledarsidorna skriver följande om Sveriges roll i mellanöstern efter att Margot wallström tillträdde:

Det går inte längre att förneka att som situationen utvecklar sig i Mellanöstern, den region där hotet mot världsfreden kanske är störst, så närmar vi oss en punkt där vi inte längre är en del av lösningen utan en del av problemet.

Att sedan Margot Wallström också säger att Israel sysslar med ”utomrättsliga avrättningar” när dom dödat terrorister bygger inte på hennes anseende direkt. Hon driver dessutom frågan inom EU.
Vad hon inte verkar förstå är att man faktiskt har rätt att försvara sig. Dom personer hon tagit i försvar är dom palestinier som angripit israeler med kniv, varav flera israeler också har dödats innan terroristerna dödats. Förövarna är faktiskt terrorister oavsett vad Wallström tycker.

Margot Wallström vill införa en sorts värnplikt där folk får välja mellan att göra militärtjänstgöring och att hjälpa till med ”skogsbränder”, ”flyktingmottagande” och andra civila uppgifter, sa hon som utrikesminister vid årets Folk och Försvars-konferens i Sälen. Det här är återigen hennes högst personliga åsikt för att i första hand få folk till flyktingmottagandet.

Nu har antagligen socialdemokraterna fått nog och försöker förpassa Margot Wallström till historien. I alla fall till något ställe där hon gör mindre skada.
Ett typiskt sätt är att någon/ några tidningar börjar att gräva för att sedan göra det omöjligt för den utsatte att vara kvar.
Därav orsaken att den socialdemokratiska tidningen Aftonbladet kör hårt och tar upp alla Wallströms skandaler. Borgerlig media har inga problem att hänga på. Till och med DN och SVT hänger ut Wallström. Man har bestämt sig för att hon har blivit ett hot mot den sittande regeringen.