Etiketter

, ,

Efter dom uppmärksammade attackerna mot kvinnor i framförallt Köln under nyår, kryper det fram att liknande attacker mot just kvinnor inträffat tidigare. I augusti uppträdde Zara Larsson i kungsträdgården när ett stort antal män sexuellt attackerade flickor i publiken. Vi pratar alltså om flickor, inte kvinnor. Attackerna utfördes företrädesvis av män från Afganistan.

Attackerna var många mot dessa flickor men det hela tystades ner av polisen, men också av DN som mycket väl kände till vad som hade hänt.I fallet med DN blev Hanne Kjöller kontaktad om vad som hade hänt. Men hon blev tillsagd av en redaktör att inte publicera det inträffade. Redaktören är troligen Peter Wolodarski. En man som ett stort antal gånger undvikit att leverera nyheter när det inte var politiskt korrekt.

Bananrepublik brukar man kalla stater där demokrati och öppenhet har åsidosatts. Honduras, El Salvador, Nicaragua med flera är typiska exempel på länder som kallats bananrepubliker.
En låtsad demokrati vars regering styr polis, media och militär till att uppfylla sina egna politiska syften. Makten framför allt!

Att media och då även statlig oberoende media spelar med i den politiska ordningen är känt sedan tidigare. Men att även polisen erkänner att man undanhåller fakta eftersom det kan gynna ett specifikt parti är tragiskt.
Polischefen Peter Ågren uttalade sig i söndagens DN:

– Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna. Vi får ta på oss det här inom polisen, säger polischefen Peter Ågren

Nu säger han att han aldrig nämnde SD specifikt. Men jag vet inte vad jag ska tro längre.

Som svar på mörkläggningen från polisen lovar rikspolischefen Dan Eliasson att det hela ska utredas när han pratar med Expressen. Nu är inte Eliasson känd för att lyckas lösa problem och vara opartisk, snarare tvärtom. Han har sammarbetat med amerikanska intresseorganisationer, han har försökt tysta Göran Lambertz när han kritiserade svenska rättsväsendet, Eliasson uttalade sig om SDs ledare ”J Åkesson i debatt gör att jag kräks!” och han sänkte i princip försäkringskassan när han var chef där.
Återstår om han tänker sopa polisens agerande under mattan eller faktiskt göra sitt jobb. Det förstnämnda är det mest troliga med tanke på hans meriter.

Polisen, media och politiker har alltså offrat småflickors säkerhet och känsla för rättvisa i sitt försvar av sextrakasserande män. Allt detta eftersom männen var från ett annat land.
Man har trott att man skulle spela SD i händerna om man gått ut med fakta, frågan är vad man nu gjort när fakta kommit i dagen?
Jag undrar om man måste vara imbecill för att få vara journalist, politiker eller talesman för polisen?

Sedan kunde man tro att F! skulle ställa upp för dessa flickor och kvinnor som sexuellt attackerats, men nej!
Dom går ut och negligerar dom utsatta. Fullständigt struntar i vad som hänt eftersom dom satsat för mycket prestige i att försvara förövare om dessa råkar vara annat än ljushyade. Makten framför allt!
Det gäller bevisligen även feministiska partier.

Att vi närmar oss ett samhälleligt sammanbrott är inte otroligt. Rättare sagt så är vi mitt i sammanbrottet just nu. Frågan är bara var det ska sluta?