Etiketter

,

Det var en tung början på julhelgen. Min dotter fick väldigt ont i magen den 20/12 och fick senare feber och började kräkas.
Akuten nästa med andra ord. Jag kände delvis igen symptomen eftersom jag blev tvungen att operera bort blindtarmen för fyra år sedan.

Givetvis var det en inflamerad blindtarm och givetvis blev det operation. Tyvärr var inte bara blindtarmen inflamerad utan även tunntarmen. Vi blev kvar till på kvällen den 23/12, återbesök dagen efter på julafton. Hon kräks upp antibiotikan och har ruskiga kramper i magen.

Nu sysslar vi med matning av tabletter som smakar fruktansvärt (jag har smakat!)

Förutom att lära sig tålamod insåg jag att vi inte ens är förberedda på att kvickt åka till ett sjukhus för att kunna stanna där ett antal dagar. Nu är det ingen katastrof eftersom vi har hyfsat nära till sjukhuset.
Jag anlände till sjukhuset med den ryggsäck jag brukar ha med mig när jag åker till jobbet. Det finns lite bra att ha saker i den säcken. Men jag hade inte med mig några reservkläder, inte ens en tandborste fanns i ryggsäcken.
Det borde vara standardutrustning i den ryggsäck jag brukar bära med mig.

Nu är det återigen dags att se över mina listor på vad som bör finnas i min ryggsäck och dessutom stoppa ner dom sakerna där.