Etiketter

, , , ,

SVT kommer nästan dagligen med konstiga uttalanden och titt som tätt med rena lögner. Jag har mer än en gång blivit irriterad när dessa ”opartiska” tv-program visat sig vara ett politiskt ställningstagande.

Den senaste tiden har man minskat ned invandringsdebatten, trots att den kanske är hetare än någonsin. Men det beror antagligen på att MP har gått med på att stänga gränserna, MP som är det största partiet inom statlig media.

Nu kommer nästa våg av information (och desinformation) kött och behandlingen av djur. Jag misstänker att många inom statlig media är veganer. Problemet är som vanligt att man tar in sk experter som helt oemotsagda går ut med information som inte har något som helst stöd i verkligheten. I det här fallet veganer! Jag skrev om detta här.
Till och med Aftonbladet går ut med information som säger att sallad är värre än bacon ur miljösynpunkt.
Alla som kan räkna och studera fakta vet att all mat som använder fossila bränslen för att tillverkas påverkar miljön. Grönsaker påverkar miljön betydligt mer än fribetande kreatur.
Men om detta ser jag inget från SVT.

Istället går SVT ut med fejkade bilder inom travsporten. En segergest omvandlas i en dator till djuplågeri.

segergest.PNG

Vill man vara vegan och bli sjuk är det upp till var och en. Tror man att man gör miljön en tjänst så är man lurad, likaså att man skulle bli friskare.
Låt det vara en etisk fråga för den enskilde.

Då kommer jag till frågan om att överhuvudtaget titta på SVT. Ibland har dom bra program. Men då fungerar SVT play alldeles utmärkt. Har man en skaplig skärm till sin dator går det bra att titta på denna. Eller surfplattan, eller mobilen.
Kastar man ut TV:n behöver man inte betala tv-avgiften och således ej betala lön till personer som nedanstående och hennes vänner.
Japp, kakan jobbar idag åt SVT. Kanske pga hennes sympatiska uttalanden.

kakan-hermansson-hc3a5nar-mc3b6rdade-poliser

Så här gör man:
http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

Och det här är utrymmet enligt domen i Högsta förvaltningsdomstolen förra sommaren. Notera Radiostjänsts egen skrivning:
http://www.radiotjanst.se/…/Pressmeddelande-med-anledning-…/
”Radiotjänst betraktar domen som vägledande vilket innebär att vi nu återgår till tidigare tolkning och tillämpning, d.v.s. vi kommer inte längre att påföra radio- och tv-avgift för dator/surfplatta/mobiltelefon med internetuppkoppling.”