Etiketter

,

Nu har regeringen tvärvänt vad gäller immigrationen vilket det går att läsa om här i GP. Om det var för sent återstår att se.

Men fakta är att migrationsverket, polisen, sociala myndigheter, arbetsförmedlingen redan har kollapsat under trycket.
Brottsligheten har stigit (oavsett vad DN skriver, har den stigit). En stor grupp människor lever i en parallell värld redan idag, hur många vet man inte längre.
Folk har blivit kallade rasister, nazister, fascister av godhetsnarkomaner vilket lett till ett extremt infekterat samtalsklimat.

Det som nu återstår är att någon måste betala. Det kommer inte vara capriccosa-ekonomen Shyffert. Det kommer inte heller att vara dom som gapat värst och skramlat med sina nycklar.
Jag tänker på gap-vänstern och media. Virtanen kommer inte att behöva bry sig det minsta, och skämmas vet han antagligen inte hur man gör. Mytomanen Arnstad har lyfts upp trots att han inte visste vad han talade om, han sa bara rätt saker.
Men nästan alla dessa godhetsnarkomaner lever på bidrag och vet inte vad ett arbete är.
Dom som kommer att bli tvungna att betala blir vanliga människor boende i Sverige. Betala genom sämre och dyrare sjukvård, sämre arbetslöshetsstöd, sämre infrastruktur, högre brottslighet, svårare med bostäder, sämre skolor osv
Men dom som får betala det högsta priset är dom verkliga flyktingarna. Dom blir alltmer misstrodda och kommer med högsta sannolikhet hamna i utanförskap.
Dom som lämnat allt dom haft tack vare tysklands och sveriges utlovade ”det förlovade landet”. Dom kommer nu att få betala priset!

Tack Miljöpartiet för att ni från början drivit frågan om en utopi till bristningsgränsen.
Tack för att ni splittrat Sverige och svenskarna.
Tack för att ni dragit på oss alla kostnader som vi aldrig kan betala.
Tack för att ni gett Sverige ett löjes skimmer i omvärlden.
Tack för att ni slagit undan benen på hundratusentals flyktingar som har gått från dåliga förhållanden till katastrofala!!!!

11251909_396035077236209_930058543230605513_n

Annonser