Etiketter

, ,

Jag tänkte skriva om nästa myndighet att kasta in handduken efter polisen och migrationsverket.
Min gissning var att det skulle bli socialstyrelsen eller möjligtvis arbetsförmedlingen.

Nu verkar det vara regeringen som kastar in handduken.

Ylva Johansson har bett EU om hjälp att lösa situationen med alla flyktingar. Detta kan man läsa om i Expressen. Det är helt slut på bostäder och det fortsätter att komma ännu fler flyktingar, speciellt som Tyskland blivit hårdare i sina granskningar och kommer att låta allt färre stanna.
Men Ylva Johansson och regeringen är ytterst korkade om dom tror att något land i EU vill sätta sig i Sveriges situation.
Vi kommer inte att få någon hjälp ur den situation som vi själva satt oss i. Det blir inte lättare när ett antal i regeringen med Löfven i spetsen kallat all våra grannar för dödsnazistrasistfascister.
Det är lite ”som man bäddar får man ligga” från våra nordiska grannar, och jag förstår dom.
Inget land inom eller utanför Europa vill ta i detta kadaver som det kommer att ta generationer att få på fötter igen. Om det överhuvudtaget går att få landet på fötter igen.

Jag trodde att regeringen hade något mer framförhållning och skulle klara situationen i alla fall till nyår. Men inte ens det klarade dom.

Stefan Löfven, kasta in handduken och gå hem. Ta dina odugliga ministrar med dig och sätt migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson i fängelse. Herr Danielsson har en historia i att misslyckas med alla sina uppdrag och i det senaste har han med berått mod ljugit om läget.
Han tillsammans med gap-vänstern har rätt mycket att stå till svars för. Vilket tyvärr inte kommer att hända i landet där ingen får dömas.