Etiketter

På grund av den kraftigt ökande mängden migranter som anländer till Sverige har nu polisen tappat kontrollen.
Det visar ett internt dokument från polisledningen som SvD tagit del av.
Vad det betyder är i princip öppna gränser utan någon som helst kontroll. Gissningsvis får vi en mycket stor svart ekonomi som kommer att ta stora bitar av den vita (skatteproducerande) ekonomin. Även annan brottslighet kommer troligen att öka kraftigt eftersom många som anländer inte anmäler sig till migrationsverket utan lever som papperslösa och därmed blir mycket svåra att komma åt.

Cornucopia som förutspått denna händelse tar också upp att risken för epidemier av Polio och Tuberkulos blir väsentligt större eftersom dessa papperslösa inte kommer att vaccineras i rädsla att bli upptäckta.

Nästa myndighet att sluta fungera borde vara migrationsverket, men det är delvis på grund av att dom inte klarar av sitt jobb som polisen nu har tappat kontrollen. Alltså är redan migrationsverket nere för räkning. Det kan alltså bli socialkontoren i kommunerna, sjukvården eller varför inte allt på en gång som lägger ner? Hur som helst bör man vara beredd på en väldigt stökig framtid, tack kulturvänstern?
Men framförallt tack till Moderaterna som trots allt dragit igång detta kaos. Som dom dessutom vill få ordning på genom att kopiera SDs politik….?
Statsmannen skriver ett bra inlägg om moderaternas klavertramp.

Även tidningarna har börjat flagga för att det har blivit en katastrof (utom Aftonbladet förstås, men det är inte heller en seriös tidning. Mer som ett dåligt skämt)

Det verkar gå väldigt fort just nu och frågan är när Löfven kastar in handduken?