Etiketter

,

Alice-Seher-640x425

Rättviseförmedlingen har nu lämnat in en lista på 334 namn som dom anser ska hjälpa kulturdepartementet i deras urval till styrelser och insynsråd. Det som slår mig är att det nästan bara är folk från Stockholm, fast resten av landet kanske har inte mycket till kultur. Det är en stor mängd utländska namn, vilket kanske var meningen med listan.
Sist men inte minst är det i princip bara vänsteraktivister på listan, har vi inte nog av dom personligheterna inom kulturen redan idag?
Att den här listan ska representera mångfald ser jag som ett oseriöst uttalande. Det handlar endast om att försöka få in fler av rättviseförmedlingens extrema vänner i olika departement.

Listan finns att läsa här.

Rättviseförmedlingen förklarade tidigare tanken bakom den app som ska registrera vissa namn, för att kunna sortera ut folkgrupper. När dessa folkgrupper sedan ska ställas mot varandra, så ska ingenting finnas sparat.

Visst, när helvetet fryser till is kommer jag att tro på vad folk som är kopplade till Rättviseförmedlingen säger.
För övrigt samma förmedling som genom hot och mobbing driver sin agenda mot diverse arrangörer.
Jag har själv sett rättviseförmedlingen hota arrangörer för att det var ”fel” artister som skulle uppträda vid en mindre festival. I det fallet var det för få kvinnor som skulle uppträda. Men om rättviseförmedlingen blev anlitade skulle allting bli bättre. Deras taktik skulle få maffian att bli stolta.

Rättviseförmedlingen har direkta kopplingar till F! och den våldsbejakande vänstern.
Tyvärr är dom stöttade av vår ”oberoende” statliga media. Även våra pårökta politiker har en förkärlek att stötta denna bruna rörelse.lofvendikt-jpg

Jag respekterade Stefan Löfven och trodde att han skulle kunna göra skillnad efter att Fredrik Reinfeldt hade gjort sitt bästa för att köra sverige ner i källaren. Men så blev det inte.
Han är tydligen alltför rädd för vänstern. Vilket kan vara förståeligt. Alla som har sett drevet gå från olika kulturpersonligheter och tidningar vet vad som kan hända.

seher-yilmaz-mc3a4n-ger-mig-kvc3a4ljningar

Men rättviseförmedlingen lyckades i alla fall få in den sympatiska Kakan Hermansson i SVT.

kakan-hermansson-hc3a5nar-mc3b6rdade-poliser

Att vi korkade normala människor fortsätter att betala tv-licens som hamnar i fickorna på dessa parasiter är tragiskt. Men det är faktiskt bara att säga upp abonemanget och titta på TV i datorn. Helt lagligt!

Här finns en kort förklaring vad hög andel kontra överrepresentation betyder.

Jag måste också dela vad Uvell skrivit tidigare om Rättviseförmedlingen.

Också Toklandet har berört Rättviseförmedlingen.

Inom den vänster som Rättviseförmedlingen befinner sig finns det väldigt många antisemiter, alltså folk som på allvar hatar judar och tror att allt ont i världen är judarnas fel.
Vet ni vem mer som trodde att judarna var roten till allt ont? Adolf Hitler!

Till slut vill jag dela ett uttalande som kommer från Kung Mohammed VI av Marocko, som dessutom är ättling i rakt nedstigande led till Profeten Mohammed:

”Kröker du ett hår på en judes huvud kröker du ett på mitt”.

Uppdatering 151019: även andra reagerar på Rättviseförmedlingens sk rättvisa. Smålandsposten är inte imponerade.
Men inte ett ord från sittande regering, eller opposition…