Etiketter

,

Henrik Schyffert har vid ett flertal tillfällen sagt att invandringen inte kostar mer än en pizza och en fanta, med Netflix förstås Det kanske är sant och vi alla betalar denna brakmiddag via skattsedeln, utom Schyffert själv förstås. Han tjänar grova pengar varje år på olika skattemässiga upplägg (skattesmitare kallas det om det vore någon annan, men nu är det Schyffert).
Det han gör är i allra högsta grad lagligt, men hur länge till?

Eftersom flyktinginvandringen tydligen kostar en del pengar, (vilket Shyffert med anhang förnekar) kommer staten att se över de skattemässiga kryphålen. Magdalena Andersson försöker i dagsläget plocka in pengar från alla ställen det överhuvudtaget är möjligt. Till och med PK-eliten kan drabbas för att täcka kostnaden för denna pizza!

12043135_1027296763988516_5539112998503223132_n

Tre mångmiljonärer som inte betalar skatt, och därmed inte heller betalar för dom flyktingar dom anser att alla andra måste betala för.

Men nu är det kanske slut på det roliga.

Magdalena Andersson (S) går ut i DI och säger:

”Skatteflykt och aggressiv skatteplanering är ett betydande samhällsproblem. Det underminerar skattemoralen, människor blir mindre villiga att göra rätt för sig när de inte kan lita på att andra gör det. Det försvagar de offentliga finanserna och gör att andra företag eller hushåll får betala mer i skatt än vad de egentligen skulle ha behövt göra.”

Med andra ord ligger dom tre på bilden ovan rätt så risigt till. Dom kanske måste betala skatt, med andra ord lär nästa insamling vara för missförstådda komiker.

Magdalena Andersson säger också:

”Dessutom leder aggressiv skatteplanering till stora samhällskostnader i och med att kraft och resurser läggs på att undvika skatt, i stället för att utveckla bättre produkter och tjänster.”

Utveckla bättre produkter och tjänster, Henrik, Malena och Jonas? Det ska väl inte vara omöjligt??? Snarare tvärtom, utveckla sämre tjänster lär vara svårt att uppnå!


Det här är ironi över den sk tvitter-vänstern med de tre på kortet som tydligaste exemplen. Att dom är skattesmitare är väl känt, att dom dessutom ljuger friskt för att inte invandringen ska kunna diskuteras som vilket annat ämne som helst är också känt. Även om nyttiga idioter förnekar detta.

Nej, det kostar inte en pizza med fanta och netflix. Det är något påhittat, kostnaden är enorm. Men det kan man inte gå ut med eftersom man då får stå där med dumstruten! Vilket kommer att ske i vilket fall som helst när migrationsverket havererar. Vilket lär ske väldigt snart.

När media slutar att ta upp frågan om flyktingar, då är det nära en total krasch!

Dom företag som Magdalena Andersson är ute efter är multinationella företag som inte betalar skatt i Sverige.
Jag kan däremot tycka att just dessa tre med dumstrutarna borde dra sitt strå till stacken. Inte bara anse att ”någon annan ska betala

Annonser