Etiketter

, ,

Under en tid har terrorister i Sverige kunnat ansluta sig till Daesh (IS) utan någon som helst påföljd. Troligtvis har inte hotet om jobb och bostad varit så avskräckande som kommunledningen i Örebro hade hoppats.

Även Mona Sahlin, Anna Batra Kinnberg och den övriga feministvänstern har hotat resande i tortyr med samma straff, jobb och bostad.
Dom fick inte heller något genomslag i sina hot. Det verkar inte heller ha fungerat att ge militanta och extremistiska moskeér och imamer en massa skattepengar. Dom tackar gladeligen för bidragen och förkunnar samma saker som dom gjorde veckan innan.
Dom otrogna ska dö!

Men nu har det pratats om ett hårt slag för islamisterna, ett lagförslag från den sittande regeringen (ironi)
Det ska kunna ge upp till 2 års fängelse för dom som sysslat med massmord, tortyr och gruppvåldtäkter.

Ungefär samma straff som att piratkopiera en skiva med ABBA på.

Detta gäller vid piratkopiering och är antagligen hårdare än att praktisera terrorism.
”Straffvärdet av det enskilda brottet ligger på bötesnivå och straffskalan omfattar böter eller fängelse i högst två år och straffstadgandet innefattar såväl uppsåt som grov oaktsamhet.”

Om jag nu ska hårddra detta så anser ett antal styrande i detta land att det är likvärdigt att våldta småbarn för att därefter tortera och döda dessa, med att piratkopiera en skiva.

Att vänstern och framförallt feministvänstern är rasister är tydligt. Dessa människor i framförallt Syrien, Irak och Somalia är mindre värda än en plastbit som man kan köpa för femtio kronor.

Annonser