Etiketter

Sverige har sköljts över av feminister. Alla som inte vill hängas av media står och orerar olika stycken ur den feministiska bibeln ”Allt är cis-männens fel”.

Dessa feminister försvarar unga män som åker till Irak för att våldta deras systrar, det är trots allt synd om dessa unga män ropar feministerna ut i kör.
Detsamma gäller ensamkommande barn som till 95% är pojkar. Flickorna lyser med sin frånvaro, dom är inte värda lika mycket i sina hemländer. Men det är helt i sin ordning.
Många av dom ensamkommande barnen har skägg och skulle vi kolla upp deras ålder skulle många, om inte alla visa sig vara män.
Detta försvarar feministerna.

När invandrarflickor ramlar från balkonger som äpplen ramlar från träden, då är man rasist som påstår att det kan vara mord.
Man får inte tro att hederskulturer skulle kunna ligga bakom alla dessa döda flickors öden säger feministerna.

Att påstå att en invandrare har våldtagit en kvinna i sverige är inte sant, för så kan det inte vara säger feministerna. Och skulle det trots allt vara sant är det synd om våldtäktsmannen för att han förstår inte bättre, det är sant. Och allt är cis-männens fel! Det vet feministerna, för dom vet sådant som ingen annan vet.

Att som kvinna inte kunna gå ut utan huvudduk i utanförskapsområden tycker feminister är ett pitoreskt inslag, och dom VILL faktiskt ha huvudduk, så är det.
Det vet feministerna med säkerhet.

Och det är faktiskt islamofobiskt att tycka något annat! Det tycker en äkta feminist!

MEN VAR ÄR FEMINISTERNA NU?

Samira Motazedi ska utvisas till Iran eftersom hennes skäl att få stanna inte räcker anser migrationsverket i Norrköping.
Att hon har varit/är regimkritisk mot dom styrande i Iran och har ett straff att vänta när hon kommer dit, det räcker inte. Hon behöver troligen inte vara orolig anser migrationsverket.
Straffet ligger kvar och det  som väntar henne är stening till döds!

Men från alla patetiska feminister i det här landet är det knäpptyst. Likaså håller den feministiska mediaeliten tyst. Är det för att hon är en kvinna som ni nu håller käften stängd?

Ni borde få stå vid skampålen utanför närmaste kyrka, alla ni som kallar er feminister.

Men ni har trots allt visat erat sanna ansikte och det är inget att vara stolt över.

Jag blir förbannad över detta svek och falskspel.

Tack Mats Edman!

Annonser