Etiketter

,

Demoskop har gått ut med en opinionsmätning angående svenska folkets inställning till invadringen.
Mätningen är beställd av Den nya välfärden.
Den nya välfärden är med deras egna ord,
”Den Nya Välfärden är en opinionsbildande tanke- och handlingsmedja som arbetar för demokrati, välfärd och företagande. Vi är partipolitiskt oberoende och alla är välkomna att ta till sig våra idéer. Historiskt har våra förslag blivit till verklighet under såväl socialdemokratiska regeringar som under borgerliga regeringar.”

Oavsett vad man tycker om invandring och ”volymer” så är det något som påverkar oss alla. Jag anser att man ska få relevanta data presenterade, inte som idag att media har en egen agenda där dom ljuger i det goda samvetets namn.
Därför uppskattar jag en opinionsmätning som den här. Inte för att den visar att folk vill ha en minskad invandring utan för att den visar på siffror som media vägrar att visa.

Opinionsmätningen visar på en kraftigt ökad mängd människor som vill minska invandringen.
Eller rättare sagt tycker 58% att invandringen är för stor.
34% tycker att invandringen varken är för stor eller för liten och endast 8% tycker att invadringen är för liten.

Det är intressanta siffror mot dom som brukar visas upp av gammelmedia. Den här opinionsmätningen kommer aldrig att tas upp av gammelmedia. Den visar helt fel siffror för att uppfylla deras agenda.

En riktigt bra beskrivning finns hos Tino Sanandaji.

Vad säger nu denna mätning egentligen?
demos

Det man kan tyda från grafen ovan är att alla partier idag vill minska invandringen förutom MP.
Moderaterna som inte vill ändra något vad gäller invandringen står till exempel väldigt långt från sina väljare. Tittar man på MUF så verkar dom inte ens tillhöra samma parti som moderaternas väljare.

Även vänstern verkar ha svängt och tycker nu att invandringen är för hög.

Frågan återstår nu om någon politiker törs ta i detta, förutom SD så klart.
Gör man inte det så kan SD vinna mycket röster nästa val, inte omöjligt att dom blir största parti eftersom varken sossarnas eller moderaternas partiledningar verkar ha någon kontakt med sina väljare.

En till från Tino

Tino har även en annan artikel idag där han kritiserar Sverige eftersom han anser att vi drar ner på biståndet för att kunna ha råd med dom flyktingar som kommer hit.

Han skriver bland annat
”Sveriges kostnader för asylmottagning samt långsiktig försörjning av flyktingar är minst 80 miljarder kr för ett antal tio tusen flyktingar per år. FNs samlade finansieringsmål för 12 miljoner Syriska flyktingar är samtidigt ca 70 miljarder kronor (de brukar inte få in allt de äskar). Detta är en resursallokering som ingen rationell humanist kan försvara. Det är på samma sätt en skandal att Sverige har skurit 10 miljarder kronor ur biståndsbudgeten till förmån för bland annat flyktingsmugglare och Bert Karlsson.”

Också det här var ett läsvärt repotage.

Annonser