Etiketter

, , ,

Bawar Ismail skriver i söndagens GP att Sverige bör åtala terroristerna i IS för landsförräderi.
Dagens lagstiftning tillåter inte ett åtal för landsförräderi. Sverige måste vara i krig för att lagen ska gälla.
Bawar skriver vidare att både Danmark och Storbritannien ser över sina lagar för att kunna ställa IS-terrorister inför rätta.

ISIS02

Jag skulle vilja gå ännu längre. Att vi kommer att råka ut för terrorattentat i Sverige är bara en fråga om tid. Med dom politiker vi har kommer naturligtvis ingenting att hända innan det är för sent.
Dessa politiker styrs av flummiga ideologiska tankar och kommer givetvis inte att anse att dom har något ansvar för det inträffade.
Att media i Sverige har ett delansvar kommer dom också att svära sig fria från.

Polisen och lagstiftningen är bakbundna, men dom har i alla fall viljan att åtgärda problemen.

Så vad bör man då göra?

  1. Har man återvänt från IS är det ett långt fängelsestraff som är belöningen. Inte bostad och jobb i Örebro, det kan någon arbetslös yngling få.
  2. Alla som åker för att slåss med IS ska omedelbart få sitt medborgarskap indraget. Kommer dom ändå tillbaka gäller punkt nummer 1.
  3. Sätt folk att lyssna på predikningarna i Sveriges moskeér. Dom moskeér som predikar för IS och för våld och terror ska omedelbart förlora sina statliga bidrag. Dom personer som predikade ska åtalas för terrorbrott. Är dom inte svenska medborgare gäller livstids utvisning efter avtjänat fängelsestraff.
  4. Personer som försöker värva terrorister åtalas för terrorbrott. Utländska medborgare får livstids utvisning efter avtjänat fängelsestraff.
  5. Dom personer som ekonomiskt hjälper IS ska åtalas för terrorbrott och få alla sina tillgångar beslagtagna.
  6. Bättre kontroll på flyktingar som kommer till Sverige. Det är inte acceptabelt att 90% har tappat sina pass. Det ska inte vara lätt för terrorister att slinka in i Sverige.

Det är offren som ska skyddas, inte förövarna. Detta även fast Örebros kommunledning, Mona Sahlin och Anna Kinberg Batra är av en annan åsikt.

Några folkpartister har skrivit i Aftonbladet att vi måste ta krafttag mot IS. Det är en bra tanke dom kommer med, vi kanske kan gulla ihjäl terroristerna!

Jag har också sett vad dårarna i stockholms kommun tänker sig för åtgärder för att stoppa våldtäkts och mördarturism.
Att dom inte har förstånd nog att skämmas står redan klart. Det skrämmande är att folk som faktiskt har något innanför pannbenet har röstat på dårarna.

Det man gör i samma ögonblick som man erbjuder terrorister en belöning är att man spottar våldtagna och torterade i ansiktet.
Om dessa riktiga offer lyckas ta sig till Sverige får dom se hur ”svenskarna” belönar deras banemän.

Det dokument dom skrivit är ett skända offren, Sth jihadism