Etiketter

, ,

Dagens Industri skriver idag att ”MP vill ha äldre väljare”.
MP ska fokusera på skola och miljö, det kanske är på tiden eftersom dom inte har lyckats så bra med detta.

I givandets och tagandets regering har dom fått släppa på ett antal av sina profilfrågor och råkat ut för en intern svekdebatt vad gäller ett antal miljöfrågor.
I skolpolitiken har MP med Fridolin i spetsen inte gjort något gott första intryck, eller andra intryck, eller tredje intryck, eller…..

MP ska nu försöka byta ut dom feministiska väljarna dom har försökt attrahera mot äldre väljare. I alla fall ett plus på kontot att dom försöker bli av med dom mest hatiska och extremistiska väljarna.

”Det är en grupp väldigt lättrörliga väljare som röstar på det som känns mest nytt och modernt, och jag är inte helt hundra på att Miljöpartiet vill och kan komma tillbaka till den rollen. Vi är inte längre ett nytt fräscht parti för förstagångsväljare. Vi är ett etablerat parti som sitter i regering”, säger partisekreterare Anders Wallner till DN.

Ett problem som jag är övertygad att dom kommer att upptäcka är att, Åsa Romson har gått ut och beskyllt halva den grupp dom vill attrahera för att vara roten till allt ont.
Vita, heterosexuella, medelålders män. Ingen i den gruppen som fortfarande har någon självaktning kommer att rösta på MP så länge Åsa Romson sitter kvar.

MP slåss nu med kniven mot strupen. Blir det ett omval är det inte säkert att dom blir kvar i riksdagen.
Frågan är hur smart det var att först sparka en väljargrupp i skrevet för att sedan tro att dom ska komma och visa sin uppskattning för den förda politiken?

Till att börja med måste Åsa Romson, Mehmet Kaplan avgå för att dom ska ha någon chans.
Dom största stolpskotten måste bort.

Personligen blir jag inte ledsen om dom ramlar ur riksdagen och slutar förstöra Sverige.