Etiketter

,

Jan Helin skriver i Aftonbladet att dom vill starta en debatt om yttrandefrihet. Det som är målet är enligt Jan Helin det hat som framförs på Flashback.

Vad Jan Helin inte vill medge är att det är AB som faktiskt har skapat den situation som han nu tycker är så hemsk.
När Mona Sahlin började med sitt ”rasist-vrål” i alla diskussioner hängde AB på. Dom fortsatte att döda alla diskussioner som fanns genom att fortsätta vråla rasist.
Att dom samtidigt förringade ordet rasist var nog inget dom tänkte på, dom fick trots allt tyst på folk.

Det är bara att läsa ledarna i AB så börjar man fundera på vad som har gått fel. Det hat som framförs på ledarsidorna hos AB vore värt att granska.

Oisín Cantwell
En myt att vi inte får prata om invandring. Vad han vill med detta förstår jag inte. Han är mycket förvirrande i sina försök att skuldbelägga folk.

Karin Pettersson
Två vågor av hat slår mot europa. Hon tar upp hotet mot judarna i europa. Hon citerar Daniel Poohl på Expo som säger att ”extrema islamismens antisemitism gör det omöjligt att tala om hur islamo­fobin satt sina klor i vår del av världen”. Men i nästa mening tar hon upp nazister som det stora hotet.
Att det är vänster och vissa muslimska grupper som är det stora hotet mot judarna nämner hon inte med ett ord.

Jag tänkte också ta upp något inlägg från Fredrik Virtanen. Men han verkar den senaste tiden ha gått tillbaka till att skriva om det han behärskar, skvaller…

Det finns dock några som ”försöker” vara objektiva. Jag önkar att dom fick mer plats att skriva på och att Helin kastar ut dom som driver sin egen propaganda.

Vem utgör hotet?

Varför har nu AB fått för sig att jaga folk som som skriver hatiska inlägg på flashback. Det är antingen en fortsatt hetsjakt dom håller på med i gammal sovjet-anda. Det kan också vara så att dom håller på att förlora greppet, vem läser tillrättalagda kommentarer på AB när man kommer närmare sanningen på bloggar, och flashback.

Jan Helin borde städa upp i sitt eget hus innan han klagar på andra…..

Annonser