Etiketter

, , ,

Det är idag 70 år sedan dom kvarvarande fångarna i Auschwitz befriades av röda armén. Dom tyska nazisterna hade systematiskt dödat oliktänkande, handikappade och framförallt judar.

Idag har antisemitismen återigen blossat upp. Men idag angrips judar från 3 håll.
Nynazister, vänstern och framförallt muslimer.

Det stora hotet mot judarna i idag är dom radikala muslimernas påhopp. I flera områden kan inte judar röra sig utan risk för sitt eget liv.
Är då muslimerna det stora hotet?
Nej, påstår jag.

Det stora hotet mot judar och många andra minoriteter är tyvärr politiker och media. Jag tänker inte på SD och avpixlat.
Hotet kommer från ett annat håll.
Media (SVT, SR, DN och framförallt aftonbladet som förringar judars lidande när dom försvarar islamister. Dessa media har också en förkärlek att blanda ihop israel och judar.

Sedan har vi politiker som ovanstående media försvarar, ofta genom tystnad. Vi har Mehmet Kaplan som froterar sig med islamister och försvara desamma. Han tycker också att yttrandefrihet inte gäller om man är kritisk mot islam.
Sedan finns det givetvis övriga vänstern som också blandar ihop israel och judar.

Sist men inte minst, Mona Sahlin som är IS främsta värvare. Hon vill tillsammans med örebro kommun belöna massmördare från IS.
Bara att hon sitter på posten som ”nationell samordnare mot våldsbejakande extremism” är ett direkt hot mot judar i sverige.
Faran är överhängande att hon kommer att fortsätta stötta religösa extremister som är ett hot mot judarna i sverige.

Hon kommer i alla fall att negligera hotet.


Utlokalisera statlig media!