Etiketter

, ,

Står det att läsa på DN.Ledare

Vem är det nu som odlar dessa missförstånd? Förutom den  rena skvallerpressen som Aftonbladet är det DN själva.
DN ljuger inte sina läsare rätt upp i ansiktet som Aftonbladet brukar göra. Dom är mer sofistikerade än så. Dom vill motbevisa SD på ett rätt klantigt sätt. Utelämna delar av sanningen och lyfta ut dom siffror som bevisar det dom önskar bevisa.

Alla som överhuvud taget är insatta i dessa frågeställningar ser dom stora svagheter denna artikel har. Politiker inom SD är definitivt insatta.
Nu är det kanske så att den stora skaran läsare fortfarande tror att pressen är opartisk. Men risken att det slår tillbaka är stor. Media förlorar mer och mer i sin trovärdighet. Dessutom helt och hållet av egen förskyllan!

Vad är det nu som är så felaktigt i artikeln?
Ledarsidan.se beskriver detta väldigt bra. Jag hakade själv upp mig på sysselsättningsgraden som inte stämmer. Men som jag skrev tidigare, den stämmer om man plockar ut rätt siffror för rätt grupp och presenterar detta på ett luddigt sätt.

Det har skrikits och gapats en hel del för att presstödet riskerade att minska. Men den press vi har idag kan dom dra in pressödet helt anser jag.
Dessutom vore det en välgärning att flytta SR och SVT från Stockholm samt sparka den personalen. Då kanske dom skulle leva upp till sitt motto att vara opartiska.

Annonser