Etiketter

, ,

F! är på marsch framåt med bestämda steg. Ivrigt står media med SR och SVT i spetsen och hurrar när F! beskriver vad dom vill. Allt för kärleken!
En oerhört bra beskrivning finner man här jämställdshetsfeministern

kakan-hermansson-hc3a5nar-mc3b6rdade-poliser

Skämt åsido. När jag läser och lyssnar på ”feministerna” inom F! tycker jag mig känna igen retoriken fast den idag är mycket grövre. Nazister, någon?

dc3b6da-alla-vita-mc3a4n

Att sedan ett antal män också har fastnat för F! kan jag bara se som att dom saknar något i livet. Självförtroende, självinsikt, livsgnista?
Vi bor i ett fritt land och får säga vad vi vill (inom vissa gränser). Allt detta verkar vara okej. Det gäller trots allt inte kvinnor, färgade eller någon annan grupp som det inte är politiskt korrekt att attackera.

folkmordsfeminist

Det mest skrämmande är nog att media tycker att detta är korrekt. Frågan är vilka preferenser journalister har? Som man sa förr, är dom riktigt navlade?
Men det kan vara så att vissa partier har blivit kapade av dessa missanpassade människor.

Det började nog när SD började närma sig politikens köttgrytor.

Då dök det upp en motkraft Stahlinismen. Mona fick många anhängare. Ingen vet varför, men det kan ha att göra med de politiker som dök upp samtidigt. En person som troligen har förstört mycket i detta land och dessutom var en troende Stahlinist var Fredrik Reinfeldt. Han gick dock hem innan korthuset rasade och det dök upp en drottning…..

c3a5sa-romson-mc3a4n-c3a4r-inte-mc3a4nniskor

Annonser